Kopie-van-27015-5120×3413-1-1024x683

Introductie

De school van In Opbouw is bedoeld voor leerlingen die in het regulier- of het speciaal onderwijs niet vooruit komen en behoefte hebben aan meer persoonlijke begeleiding. Wij zijn in staat om leerlingen tussen de 4 en 18 jaar te begeleiden.

Op onze eigen locatie hebben wij verschillende ruimtes beschikbaar waarin we in kleine groepen leerlingen intensief en persoonlijk begeleiden.

Ons doel is om deze leerlingen weer het regulier- of speciaal onderwijs te laten instromen of te helpen bij het behalen van hun diploma.
Dit doen wij onder andere door leerlingen allerlei tools aan te bieden op zowel leer- als sociaal-emotioneel gebied.

 

 


‘Ik ben heel blij met jullie! Mijn dochter is de afgelopen 2 jaar enorm gegroeid qua mens, zelfbeeld, kennis en kunde waardoor ze nu, via het staats-examen, haar diploma kan halen. Doordat jullie eerst gekeken hebben wat bij haar past, qua leerstijl, is er een betere match gekomen tussen de te leren stof en mijn dochter. Uiteraard helpt het enorm dat jullie kleinschalig zijn en daardoor beter in staat zijn de juiste aandacht te kunnen schenken.’ 

– Ouder van een leerling van In Opbouw.


 

 

 

Wat onderscheidt de school van In Opbouw van andere scholen?

Wij durven buiten de lijntjes te kleuren door echt te kijken naar de leerbehoefte van de leerling en vanuit daar aan het werk te gaan. Wij werken daarom niet alleen met allerlei lesmethodes maar zijn continue op zoek naar wat voor de leerling werkt. Dit is altijd wel gericht op het aansluiten bij het onderwijsniveau en/of exameneisen.

De leerlingen werken in kleine groepen en soms ook één op één met hun leercoach aan hun eigen leer- en ontwikkeldoelen. Deze doelen zijn per leerling verschillend.
Leerlingen van allerlei leeftijden leren naast-, van- en met elkaar op onze school.
Het werken met gemengde groepen is  van grote meerwaarde voor het leerproces van onze leerlingen.

 

 


‘Deze school heeft voor onze dochter het verschil gemaakt tussen een hele moeizame middelbareschooltijd en het weer opbouwen van vertrouwen in wat ze allemaal kan. Ze ging hier met plezier naar school, heeft mooie dingen gemaakt tijdens de creatieven momenten en ontdekt hoe ze het best tot leren komt voor alle examenvakken. Ze heeft in 2 jaar tijd mooi haar hele VMBO-TL gedaan en ik weet niet of dat gelukt was zonder alle liefdevolle ondersteuning die ze bij In Opbouw gekregen heeft. Ze heeft er veel geleerd over zichzelf en over allerlei dingen die ze nog niet kenden. En zelfs plezier gekregen in lezen! Ze heeft een mooie basis meegekregen om straks tijdens haar studie te kunnen gebruiken. Ik ben echt heel blij dat ze hier mocht zijn! ‘

– Ouder van een leerling van In Opbouw.


 

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en/of nieuwsgierig geworden naar onze school?

Stap gewoon bij ons binnen en ervaar wat wij doen of neem contact met ons op!
Via ons telefoonnummer: 0640333293
of mailadres: info@in-opbouw.nl 

Aanmelden

Wat fijn dat jullie voor ons gekozen hebben!
Wij gaan er samen voor zorgen dat uw kind de juiste aandacht en begeleiding krijgt, zodat uw kind straks weer verder kan in het regulier- of speciaal onderwijs.
Onze leerlingen krijgen bij ons veel persoonlijke aandacht waardoor zij zich gaan ontwikkelen in hun leervaardigheden, maar ook in hun persoonlijke groei.
Dit alles doen zij in hun eigen tempo met hun eigen vakken.
Dit kan (deels) in samenwerking met de eigen school, er kan ook voor gekozen worden om volledig bij ons naar school te gaan.

Hieronder is de link te vinden naar het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier In Opbouw School

Meer informatie

Voor meer informatie over onze school verwijzen wij u graag door naar onze schoolgids

Download: Schoolgids In Opbouw school 2020 – 2021

Bezoekadres

Bedrijfsinformatie

  • Wijngaard 15
  • 8253 LJ Dronten
  • KVK: 59993715
  • BTW: NL853723370B01
  • Rek.nr: NL74 RABO 0307 6751 57

Volg ons op Social Media