person-holding-shuttlecock-2202685

Vakleerkrachten

Wat doen wij?

Enthousiaste en betrokken vakleerkrachten voor het onderwijs

Goed onderwijs valt of staat bij kwalitatieve medewerkers. Om kwaliteit en onderscheidend onderwijs goed vorm te geven, is continuïteit, ervaring en deskundigheid nodig. In Opbouw detacheert enthousiaste en deskundige vakleerkrachten en groepsleerkrachten.

 

Meer dan alleen Bewegingsonderwijs

Met onze vakleerkrachten haal je iemand in huis die de verbinding zoekt met de leerlingen, maar ook met collega’s. Zij worden maar al te graag sparring-partner van de leerkrachten omdat ze samen meer zien en samen een juiste aanpak kunnen vinden. Leerlingen zullen merken dat er een doorgaande lijn is van de school naar de gymzaal en vice versa.

De vakleerkracht zet de lessen in als middel om een gezamenlijk doel te bereiken. Soms is zo’n doel simpelweg het verbeteren van motorische, cognitieve en sociale vaardigheden maar veel vaker speelt er in een klas of op een school iets groters, waar ook zij aan kunnen bijdragen tijdens de lessen Bewegingsonderwijs.

Door vakbekwame en energieke vakleerkrachten te detacheren vanuit onze vakgroep heeft u altijd de garantie op kwalitatieve bewegingslessen.

 

Onze visie op Bewegingsonderwijs in drie basisprincipes:

 

Kinderen leren bewegen

 

Kinderen succeservaring geven

 

Kinderen leren samen bewegen

 

 

 

Geen administratie voor de school en geen risico’s 

De schoolbesturen en scholen worden bij inzet van medewerkers van In Opbouw ontzorgt van werkgeversrisico’s en administratie. In Opbouw monitort de kwaliteit en controleert of de medewerkers in het bezit zijn van de juiste bevoegdheden, verklaring omtrent gedrag en andere benodigde verplichtingen.

Bezoekadres

Bedrijfsinformatie

  • Wijngaard 15
  • 8253 LJ Dronten
  • KVK: 59993715
  • BTW: NL853723370B01
  • Rek.nr: NL74 RABO 0307 6751 57

Volg ons op Social Media