Durf anders te denken!

In Opbouw durft niet alleen anders te denken, wij dóen het ook anders. Wij bieden onderwijs op maat door samen met het kind, de ouders en de school van het kind te kijken naar de mogelijkheden. Wij kijken naar de manier waarop het kind leert en baseren hierop zijn/haar eigen onderwijsplan. We zetten vanuit zijn/haar kwaliteiten in op hetgeen wat hij of zij nog lastig vindt of waar hij of zij verder in wil groeien.

Veilige ontwikkeling

Bij In Opbouw vinden deze kinderen een veilige plek waar ze zich kunnen ontwikkelen. De kinderen worden intensief en persoonlijk begeleid op het gebied van leren en sociale vaardigheden. Door deze begeleiding krijgen ze de kans om hun denken en handelen te structureren, zonder daarbij hun unieke persoonskenmerken te verliezen. De kinderen werken aan positieve leer- en gedragservaringen en ontwikkelen een positiever en realistisch zelfbeeld.

Leerkrachten en Interne Begeleider (IB)

Voor leerkrachten en IB

Is er een leerling bij u op school die vastloopt en dreigt uit te vallen? Vraagt u zich af hoe u deze leerling meer persoonlijke begeleiding kunt bieden?

In Opbouw | Sterk in onderwijs | Voor ouders & verzorgers

Voor ouders/verzorgers

Vastgelopen, ondergesneeuwd, overprikkeld, gefrustreerd, teleurgesteld, angstig of onbegrepen?

{

In Opbouw staat voor een passende, duurzame en diepgaande verandering in het onderwijs op uw school.