Slider

De school in beweging


Door onze ruime ervaring in het onderwijs kennen wij de uitdagingen van scholen en schoolbesturen. Wij ontzorgen uw school en schoolbestuur en gaan samen de uitdagingen aan om op innovatieve wijze oplossingen te bieden.

Leren is in het perspectief van In Opbouw een dynamische activiteit. Maak het verschil door uit de kom te springen en het onderwijs anders in te richten. Dat vraagt om anders denken en handelen. In Opbouw staat voor onderscheidend onderwijs gebaseerd op onderzoeken, ontdekken, toepassen, ervaren en doen. Samen met het team ontwerpen wij het onderwijsconcept en begeleiden wij op bijpassende overtuigingen en gedrag.

De Toekomst

Dit perspectief vraagt om een pro-actieve houding van de onderwijsorganisatie en alle betrokkenen. Niet reageren op wat is geweest, maar met elkaar proberen te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Wij brengen samen het onderwijs in beweging als we tot in de kern durven te veranderen. Geen andere methode kiezen en hetzelfde blijven doen, maar echt een systeemwijziging maken en het fundament aanpassen. We dagen u uit om afscheid te nemen van het oude, waarbij we het goede behouden.

 

Advies en training​
Coaching
Groepsleerkrachten
Interim
Klusklas

“Geef iemand een vis en hij heeft eten voor één dag.

Leer iemand vissen en hij heeft eten voor zijn leven”

Vakleerkrachten
Workshops

“Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.”

Slider

Laatste berichten

Bezoekadres

Bedrijfsinformatie

  • Wijngaard 15
  • 8253 LJ Dronten
  • KVK: 59993715
  • BTW: NL853723370B01
  • Rek.nr: NL74 RABO 0307 6751 57

Volg ons op Social Media