Coaching

Bestuurder
Als bestuurder is het soms eenzaam aan de top. Door de coaching maak je verbinding met jezelf en werk je aan eigen ambities en doelstellingen. Je leert om je beter te verbinden met de ander om zo efficiënt en doelmatig leiding te geven aan de processen in de organisatie. Het maken van verbinding geeft vertrouwen, je oogst waardering en behaalt resultaten.

Directeur
Coaching voor jou als directeur betekent meer leiding geven vanuit authenticiteit. Door meer zelfkennis en werken vanuit verbinding, ontstaat de juiste focus en balans. Je realiseert jouw ambities en doelstellingen en boekt vooruitgang met het team. Je gaat sturen op je eigen carrière en maakt onafhankelijke keuzes.

Leerkracht
De coach draagt bij aan de ontwikkeling van jouw talent als leerkracht. Je leert lesgeven vanuit zelfinzicht en regie. Je werkt efficiënter en bent bevlogen bezig met je vak. Je neemt de regie over je eigen loopbaan en maakt onafhankelijke keuzes. Uiteindelijk ervaar je minder stress en oogst je plezier en passie bij leerlingen.

{

Don’t expect to see a change if you don’t make one