Kleuters in beweging

Ben jij groepsleerkracht van groep 1 en/of groep 2 en wil je meer weten over de wereld van de bewegende kleuter? Ben je benieuwd hoe je met klein materiaal een groot effect creëert in je speellokaal? Dan is de Beweegbox of workshop ‘Kleuters in beweging’ wat voor jou!

Beweegbox

De Beweegbox is meer dan alleen een box. We geven je inspiratie voor nieuwe en passende activiteiten voor in je speellokaal. Dit doen we door de box te vullen met klein materiaal, leskaarten en bijpassende filmpjes. Zo kan je meteen met je leerlingen aan de slag. 

 De Beweegboxen zijn speciaal samengesteld voor de groepsleerkracht van groep 1 en 2. Ook voor groep 3 zijn sommige activiteiten nog geschikt. De activiteiten zijn bedacht en uitgewerkt door onze vakleerkrachten bewegingsonderwijs. Heb je dus een vraag over een activiteit, stel deze dan direct aan ons.
Wel zo handig!

Wat zit er in?

  • Klein materiaal voor in je speellokaal
  • Leskaarten om je activiteit op maat aan te bieden aan je groep
  • Aan de hand van korte filmpjes krijg je de voorbereiding en uitvoering in beeld
Kosten Beweegbox
€99,00
Kosten opbergbox
€12,50

Workshop

We gaan aan de slag met vragen als: waarom is bewegingsonderwijs belangrijk voor kleuters? Hoe kan je een gevarieerd beweegaanbod bieden? Op welke manier kan je de beschikbare materialen inzetten?

Na deze workshop ga je naar huis met veel inspiratie voor de lessen bewegingsonderwijs en een nieuwe kijk op de bewegende kleuter. 

Data
nader te bepalen
Locatie
nader te bepalen
Kosten
€ 250,-
{

Just play, have fun and enjoy the game