Talentencarrousel

Bij In Opbouw laten we kinderen hun talenten ontdekken en uitbouwen. Dat betekent concreet dat ze met hart, hoofd EN handen aan het werk gaan. Waar word ik blij van, waar ben ik goed in en hoe kan ik dat uitbouwen.

We horen kinderen vaak roepen: ‘dat weet ik niet’, maar als we dan vragen hoe ze dat weten, blijkt dat ze die ‘roep’ doen vanuit onwetendheid. Want de meeste dingen hebben ze nog nooit gedaan. Bij ons leren ze dat je heel veel kunt leren door te ontdekken. ‘Dat weet ik niet’ kun je bij In Opbouw niet meer roepen, want je hebt het geprobeerd. Die uitroep kan na een paar lessen in de carrousel wel uitmonden in: Ik heb het gedaan en dat is niet mijn talent of juist: dat kan ik heel goed!

Ontdekken met je handen waar je talent, je enthousiasme en je passie ligt. In Opbouw heeft gepassioneerde leerkrachten in dienst die kinderen met hout, textiel, creatieve werkvormen, bewegen, techniek, drama en muziek hun talent kunnen laten ontdekken. Bel voor een op maat gemaakte offerte voor uw school.

{

Wanneer je passie en talent gaan samenwerken, maak je een meesterwerk