Xplore Kids & Xplore Gym

Bewegen leuk maken voor kinderen en volwassenen, dat kunnen wij!

Kids
Zit jij in groep 3, 4 of 5 en vind jij zoveel verschillende sporten leuk om te doen? Of weet jij juist niet zo goed welke sport je leuk vindt? Bij Xplore Kids bieden we elke week een toffe les aan, die lijkt op een gymles op school. We leren hier motorische vaardigheden, maar maken ook kennis met verschillende sportactiviteiten. Het is niet gericht op prestatie maar juist plezier staat voorop! Deze lessen worden gegeven door een gediplomeerde vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Volwassen
Wil jij niet elke week dezelfde sport doen of weet jij nog niet of je op een sport wilt? Ben jij uitgekeken op de sportschool of afgehaakt bij de zoveelste poging hardlopen? Kom dan een uurtje ‘ouderwets’ gymmen in de gymzaal en (her-) ontdek het plezier in samen bewegen. Van trefballen en pietengym tot het springen over de kast. De perfecte combinatie van gezelligheid en bewegen en reken maar dat we fanatiek zijn. Niet gericht op competitie, maar wel op optimaal bewegen.

Liever buiten bewegen? Dan is de wandel bootcamp voor 18+ wat voor jou. We wandelen elke week een uurtje in Dronten en wisselen het wandelen af met oefeningen voor kracht, snelheid en balans.

Meld je nu aan voor een proefles bij Xplore Kids of Xplore Gym.

In Bouw | Xplore gym

Xplore Kids

Wanneer:
Maandag
groep 3 t/m 5: 15.00-16.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)

Waar:
Gymzaal de Ketting
Ketting 14, Dronten

Lesgever:
Jolan van Dijk 
jolan@in-opbouw.nl

Xplore Gym

Wanneer:
Dinsdag
19:30-20:30 uur
Vrijdag
19:30-20:30

Waar:
Dinsdag (Wandelbootcamp)
In Opbouw
Agripark Oost 2

Vrijdag (Gymmen)
Gymzaal de Ketting
Ketting 14, Dronten

Lesgever:
Inez Baak
Corike van de Merwe

corike@in-opbouw.nl

{

Bewegen begint niet met vaker sporten, maar met minder zitten.