Xplore Kids en Mini

Bewegen leuk maken voor kinderen, dat kunnen wij!

Kids
Zit jij in groep 3, 4 of 5 en vind jij zoveel verschillende sporten leuk om te doen? Of weet jij juist niet zo goed welke sport je leuk vindt? Bij Xplore Kids bieden we elke week een toffe les aan, die lijkt op een gymles op school. We leren hier motorische vaardigheden, maar maken ook kennis met verschillende sportactiviteiten. Het is niet gericht op prestatie maar juist plezier staat voorop! Deze lessen worden gegeven door een gediplomeerde vakleerkracht bewegingsonderwijs.

Meld je nu aan voor een proefles bij Xplore Kids.

Mini
Klimmen en klauteren samen met papa of mama. Bewegen is leuk of voor de allerkleinsten. Kom bij ons bewegen met je peuter! 

De peuters gaan samen bewegen met de ouder, waarbij plezier voorop staat! De lessen worden gegeven door juf Esther: ”Vanuit mijn opleidingen (LO en PMT), heb ik veel geleerd over de motoriek van kinderen. Voor PMT ben ik bezig geweest met een onderzoek naar de grove en fijne motoriek van jonge kinderen en het verbeteren hiervan. Binnen Xplore mini gaan we hier mee bezig door middel van allerlei activiteiten.”

Elke week zijn er lessen waarin de peuters kunnen klimmen, klauteren, balanceren en meer. Xplore mini is speciaal voor kinderen van 2 tot 3 jaar en wordt gegeven in kleine groepen. Hierdoor is er oog voor elk kind!

 

Xplore Kids

Wanneer:
Maandag
groep 3 t/m 5: 15.00-16.00 uur (m.u.v. schoolvakanties)

Waar:
Gymzaal de Ketting
Ketting 14, Dronten

Lesgever:
Jolan van Dijk 
jolan@in-opbouw.nl

Xplore Mini

Wanneer:
Maandag
9.00 tot 9.45 uur óf
van 9.45 tot 10.30 uur

Waar:
In Opbouw
Agripark-Oost 4A, Dronten

Lesgever:
Esther Nusselder
esther@in-opbouw.nl

{

Bewegen begint niet met vaker sporten, maar met minder zitten.