Sterk in Jezelf

Ben je op zoek naar jezelf, naar hoe je jezelf kunt uiten en hoe je je emoties kunt reguleren? Weet je niet zo goed wie je bent en hoe je op anderen moet reageren? 

Ben je tussen de 8 en 12 jaar? Dan nodigen wij je uit voor de cursus Sterk in Jezelf van In Opbouw.

Hoe gaan we dit doen?

De manier hoe we met elkaar omgaan noemen we sociale vaardigheden. Onmisbaar in ons leven, maar niet altijd makkelijk. In acht middagen word je uitgedaagd om meer van jezelf te weten te komen en jezelf te zien in een groep. Met behulp van spelvormen en drama gaan we in een kleine groep aan de slag met de volgende thema’s:

– Wie ben ik?
– Lichaamstaal
– Complimenten
– Gevoelens en emoties
– Plagen en pesten
– Grenzen en kwaliteiten 

 

Deze training wordt aangeboden op de locatie van In Opbouw en gegeven door opgeleide professionals met een master in MEplusU. Kijk voor meer informatie over MEplusU naar https://meplusu.nl/ons-aanbod. De training Sterk in Jezelf  is inclusief wat drinken en wat lekkers.

De kosten zijn 235 euro per persoon. Daarvoor worden acht contactmomenten van anderhalf uur ingepland, één individuele drijfverentest en een terugkoppeling en een driejarig abonnement om je drijfveren in te kunnen zien en daarmee blijvend te kunnen werken. Dit alles onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen

Data:
– 9 november
– 16 november
– 23 november
– 30 november
– 7 december
– 14 december
– 21 december
Kerstvakantie
– 18 januari: evaluatie

Vragen? Mail gerust: nathanja@in-opbouw.nl, marianne@in-opbouw.nl

Wanneer
start woensdagmiddag 9 november
Hoe laat
14:30 – 16:00 uur
Waar
In Opbouw, Agripark Oost 2
Kosten
€235,00
{

Having no problem, is the biggest problem of all