two-woman-chatting-1311518 (1)

‘When one teaches, two learn’


We willen kinderen op een positieve manier in aanraking brengen met hun eigen talenten en mogelijkheden, zo worden ze zich bewust van hun kracht. Ieder kind telt en heeft de kans om zijn of haar toekomst te beïnvloeden. Door kwalitatief passend onderwijs aan kinderen te kunnen bieden kunnen we ze laten ervaren waar ze goed in zijn, ontwikkelen ze een positief zelfbeeld en gaan ze actief aan het werk met het creëren van kansen die bepalend zijn voor hun eigen toekomst. Hierbij draait het om 3 cruciale vragen ‘wie ben ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat kan ik’.

Wij gaan graag direct met leerlingen aan het werk. Wij geloven in de talenten van kinderen en werken vanuit wat ze kunnen. Kinderen ontwikkelen een positief zelfbeeld door te ervaren dat iets lukt. Het principe ‘inspanning loont’ loopt als een rode draad door de activiteiten van In Opbouw. Wij leren kinderen dat leren een proces is van vallen opstaan, kritisch kijken naar eigen houding en gedrag, maar ook genieten van elke stap voorwaarts. Wij creëren een veilig en prettig klimaat waarin leren centraal staat.

 

Bijles en huiswerkbegeleiding
Leer- en studiecoaching
Leerondersteuning
School
Slide

"Je kunt een leerling vandaag iets leren, maar als je zijn nieuwsgierigheid kunt prikkelen, zal hij zijn hele leven blijven leren"

Laatste berichten

Bezoekadres

Bedrijfsinformatie

  • Wijngaard 15
  • 8253 LJ Dronten
  • KVK: 59993715
  • BTW: NL853723370B01
  • Rek.nr: NL74 RABO 0307 6751 57

Volg ons op Social Media