Vakleerkracht bewegingsonderwijs

0,4 fte – 0,8 fte – Almere

Ben jij die enthousiaste en bevlogen vakleerkracht die gek is van kinderen, die bewegen als middel inzet om het leven van kinderen leuker, dynamischer, zekerder en waardevoller te maken? En wil jij het verschil maken in het leven van een kind? Solliciteer dan!

Wat je
gaat doen

Jij durft het helemaal anders te doen. Je bent van top tot teen gemotiveerd om de leerlingen een geweldige tijd te bezorgen en maakt ze eigenaar van hun eigen leerproces. Je herkent talenten en weet ze verder te ontwikkelen. Dit doe je op het gebied van bewegen, maar ook op het vlak van de sociaal emotionele ontwikkeling van leerlingen.

Leerlingen leren bij jou naast motorische ontwikkeling ook vaardigheden die nodig zijn in het dagelijks leven. Denk hierbij aan regelen van activiteiten, samenwerken, oplossingsgericht vermogen, initiatieven nemen, luisteren etc.

Aan het einde van een schooldag vertrekken de leerlingen en jijzelf met een glimlach naar huis en kijken jullie ernaar uit om de volgende dag weer te komen. Je bent jezelf en weet hoe je verbinding kan maken met elke leerling en ziet wat de leerling nodig heeft en kan dit ook bieden. Doordat je weet en laat zien waar je goed in bent, maar ook wat je minder goed kan en hoe je hiermee omgaat, ben je een voorbeeld.

Samen met je collega’s creëer je een veilige en goede leeromgeving en een positieve cultuur op school. De kennis en ervaring die je op andere scholen opdoet, zorgt ervoor dat je het onderwijs in beweging kan brengen. Je doet dit doordat je op scholen ziet en bijdraagt aan wat er anders kan om nog beter onderwijs te geven. Jij zal als vakleerkracht meer en sneller je talenten en competenties ontwikkelen en meer doen van wat je echt leuk vindt.

Wat bieden wij elkaar?

Wij bieden jou

 • Dienstverband bij In Opbouw
 • Een enthousiast en betrokken team
 • Ruimte om te werken aan jouw doelen en ideeën
 • Persoonlijke begeleiding en coaching op maat
 • Werkplezier
 • Ontwikkel mogelijkheden en deskundigheidsbevordering
 • Uiteraard passend salaris (€3301 – €5862)  en secundaire arbeidsvoorwaarden

Jij biedt ons

 • Frisse dosis energie
 • Visie, passie en inspiratie
 • Betrouwbaarheid
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen
 • Een relevante lesbevoegdheid
 • Eigen verantwoordelijkheid
 • Goede communicatieve vaardigheden

Over
In Opbouw

In Opbouw is een jong en dynamisch bedrijf dat samen mét scholen, in de scholen werkt aan innovatie en duurzame verbetering van het onderwijs.

We detacheren (vak)leerkrachten aan scholen, coachen en adviseren bestuurders, directeuren, leerkrachten en teams. Ook bieden we kinderen die (dreigen) uit te vallen op school een veilige en leerzame plek om hun talenten te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij het leren. Iedere collega draagt vanuit zijn of haar vakgebied bij aan kwalitatief onderwijs om kinderen te laten ervaren waar ze goed in zijn. Ieder kind telt en heeft de kans om zijn of haar toekomst te beïnvloeden, met elkaar kunnen we dat realiseren.

Werken bij In Opbouw betekent ruimte, ontwikkeling en ruggensteun. Iedere collega is anders, maar we streven hetzelfde doel na, vanuit dezelfde interesse. We maken positief gebruik van de verschillen, door ze te waarderen komen we tot echte samenwerking en innovatieve oplossingen. Gouden bergen beloven we niet, wat we wel doen is ons volledig inzetten om voor jou een ‘gewoon’ goede werkgever te zijn. Afspraak=afspraak, wat we afspreken daar kan je op rekenen.

Solliciteren?

Voor vragen over de vacatures kan je contact opnemen met Inez Baak
e-mail: hrm@in-opbouw.nl
telefoonnummer: 06 40 33 32 93.

Wil je direct solliciteren, stuur je sollicitatie naar hrm@in-opbouw.nl en laat zien wat jou drijft en motiveert.

{

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven